Testületi ülés – 2017. szeptember 27.

Rövid tájékoztató a Képviselő-testület szeptember végi üléséről.

Az ülés elején a polgármester úr Lengyel Gusztávnét köszöntötte, aki a közelmúltban vehette át az aranydiplomáját. Bár a helyszínen már megtettem, de ezúton is szívből gratulálok Marika nénnek ehhez a szép jubileumhoz!

Az első napirendi pont a BURSA Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati ösztöndíjrendszerhez jövő évi kiírásához való csatlakozás volt. Ezt természetesen ellenszavazat nélkül támogatta a testület. Részletek ITT.

A második napirend az óvodától az iskoláig húzódó kerékpárút-projekt tervezési feladatainak ellátására kiírt pályázat eredményének elfogadása volt.
Korábban erre a feladatra Kettőmillió forintos keretösszeg volt elkülönítve, amit azonban 2 518 150 Ft összegre kellett megemelni, mivel ennyi volt a legkedvezőbb ajánlat. (A megkötött támogatási szerződésben ez az összeg szerepel, így plusz kiadás ezzel kapcsolatban az Önkormányzatot nem terheli!)

Záró napirendként a Képviselő-testület felhatalmazást adott a polgármesternek arra, hogy a Pro Pátria Alapítvánnyal tárgyaljon az agárpálya jogi helyzetének rendezése ügyében.

A testületi ülés anyagai és az ülés jegyzőkönyve a szokott helyről letölthető:
http://rabapatona.hu/component/jdownloads/category/154-0927

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

19 + tizenöt =